Előfizetői tartalom

Wizz Air-vezér: nem lesz gyors javulás a légiközlekedési szektorban

Portfolio
„Nem gondolom, hogy bárkinek is gyors javulásra kellene számítania” a légiközlekedési szektor helyzetében, mert miközben a forgalom a vártnál gyorsabban emelkedett, „hihetetlenül haszontalanok” a munkavállalói sztrájkok, amelyek csak lassítják a repülőtéri forgalmat – fejtette ki meglátását a Politico podcastjében Váradi József.

A Wizz Air elnök-vezérigazgatója szerint a kapacitásproblémák, illetve a munkavállalói sztrájkok miatt nem lesz tökéletes az idei nyári légiközlekedési szezon, de mindent megteszünk azért, hogy még több biztonsági háló legyen a rendszerben. Jelezte, hogy a cég módosítja útvonal kínálatát, hogy mérsékelje a működési nehézségeket. A Wizz Air a fapados szektortársaknál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés