Előfizetői tartalom

A Concorde szerint majdnem kétszer annyit érhet a Waberer's

Portfolio
A Concorde friss elemzést készített a Waberer'sről, reflektálva az elmúlt időszak eseményeire. Az elemzőház megemelte várakozásait, és ennek megfelelően a célára is feljebb került, az ajánlása pedig továbbra is vétel. A kedvezőbb értékelés elsősorban annak köszönhető, hogy a menedzsment megkezdte a stratégia végrehajtását, így a működés fokozatos javulásának jeleit látja a Concorde.

Hosszú távú sztori: A Waberer's jó úton halad a hatékonyság növelése és a magasabb eredmény elérése felé - írja az elemzőház. A beruházások pozitív hatása várhatóan jelentős lesz mind abszolút értelemben, mind a marzsok tekintetében. A Concorde korábbi előrejelzéséhez képest a csoport EBIT-marzsa 2025-re mintegy 1 százalékponttal nőhet, ha a menedzsment megvalósítja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés