Előfizetői tartalom

Masterplast: így vehetjük fel a harcot a rezsink elszállása ellen

Portfolio
Az épületek közel 70 százaléka nem rendelkezik megfelelő szigeteléssel ma Magyarországon, pedig a szignifikáns rezsiköltség növekedés ellen az energiamegtakarítás lehet a megoldás. Valójában a legalább BB szintű épületek tulajdonosainak van esélyük arra, hogy fogyasztásukat a támogatott szint alatt tartsák - mondta el a Masterplast a Portfolio kérdésére. Szigeteléssel és jó nyílászárókkal jelentősen csökkenhet az épületek energiaigénye, a szigetelés egyre gyorsuló megtérülésű beruházássá válik - tette hozzá a cég.

Ennyi lakás van szigetelve ma Magyarországon Magyarországon a szigetelési kultúrát az elmúlt 10 évben az építési és energetikai szabályok szigorodása mozgatta. Az új építésű épületek már megfelelő szigeteléssel készültek és az elmúlt években a felújítások során alkalmazott szigetelések is hatékonynak mondhatók. De a teljes épületállomány tekintetében továbbra...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái