Előfizetői tartalom

A Prospex Delta kapta az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj KPMG Fair Play-díját

Portfolio
Díjátadóval zárult a több rekordot eredményező 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj és a hozzá köthető vízi és parti programsorozatot és vitorlásversenyeket összekötő Balaton-parti fesztivál. Az abszolút győztes Raiffeisen Fifty-Fifty katamarán csapata mellett elismerésben részesült a leggyorsabb egytestű hajó, a Raffica legénysége, a legjobb női csapat, a legidősebb és legfiatalabb versenyző, és a több mint 30 hajóosztály legjobbjai. Díjazták a legjobban navigáló hajó gárdáját, a legfenntarthatóbb hajó legénységét, a legjobb női kormányost, a legeredményesebb női csapatot, a legidősebb és legfiatalabb versenyzőt, és a klasszikus hajóosztályok vitorlázóit. Számos jelölés érkezett a KPMG által alapított Fair Play-díjra és a szakmai zsűri is figyelemmel kísérte az eseményeket.

A döntés értelmében a Prospex Delta csapata kapta a díjat, azért, mert a Process Solutionnek a verseny előtti napon eltört, és a rajtig javíthatatlanná vált az orrsudara, és Kaiser Kristóf, a Prospex Delta csapat kormányosa sietett a tizenháromszoros Kékszalag-győztes Litkey Farkas megsegítésére. Kaiser Kristóf a tartalék orrsudarát és annak szerelvényeit átadta a Process...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái