Előfizetői tartalom

Mi folyik a Netflixnél? Csalódást keltő eredmény után emelkedik a részvény

Portfolio
A Netflix mintegy 1 millió előfizetőt veszített globálisan a második negyedév során, köztük olyan területen is, mint a legjövedelmezőbb régiónak számító Egyesült Államokban és Kanadában – derült ki a vállalat által közzétett jelentésből. De a jó hír, hogy ezek a számok jobbak, mint az előzetesen becsült 2 milliós szám.

A várakozások szerint a folyó, harmadik negyedévben 1 millió új előfizetőt vár a vállalat, ami a StreetAccount szerint jócskán az 1,8 milliós átlagos elemzői becslés alatt van. Amennyiben eléri a vállalat az előrejelzéseket, úgy is alul fogja teljesíteni az év eleji várakozásokat, melyek mintegy 20 millió új előfizetővel számoltak a teljes idei évre. A kedvezőtlen hírek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés