Előfizetői tartalom

Az energiaválság sem állja útját az e-töltőknek

Portfolio
Nem csupán kiegészítő tevékenység, hanem a cég munkájához üzletileg, továbbá a stratégiát tekintve is szervesen tartozó elem az Alteo életében az e-mobilitás. A cég e-mobilitás üzletága, az Alte-Go másfél évvel ezelőtti indulása óta több, mint kétszáz elektromos gépjármű töltési pontot telepített, elsősorban irodaházi és társasházi környezetben.

Jelentős ütemben bővül az Alteo által kínált elektromos autók számára elérhető töltési lehetőségek köre ezekben a hónapokban. A megújult Gobuda Mallban 18 darab 22 kW-os töltési pont áll az elektromos autóval érkező vásárlók rendelkezésére, míg a SIXT vecsési telephelyén 6 db 22kW-os AC és egy, a tisztán elektromos autók még gyorsabb töltését lehetővé tevő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés