Előfizetői tartalom

Lassan félmilliárd ember hallgat havonta Spotifyt, bejöttek a podcastok

Portfolio
A Spotify szerdán az elemzői becsléseket meghaladó második negyedéves bevételről számolt be, amit a fizető előfizetők 14 százalékos növekedése hajtott, mivel több felhasználó hallgatta a podcastokat, ráadásul a vállalat előrejelzése szerint a jelenlegi negyedév is kedvezően alakul. A befektetők kedvezően fogadták a jelentést, nagyot emelkedett a nyitás előtt a részvény árfolyama.

A második negyedévben a svéd zenei streaming cég 23 százalékkal 2,9 milliárd euróra növelte bevételét az előző év azonos időszakához képest, ami felülmúlta az elemzők 2,8 milliárd eurós várakozását a Refinitiv IBES adatai szerint. A prémium előfizetők száma, amely a vállalat bevételeinek nagy részét teszi ki, 188 millióra nőtt, ami szintén több, mint amit az elemzők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés