Előfizetői tartalom

Még mindig jól mennek a Google-hirdetések

Portfolio
Emelkedik ma az Alphabet árfolyama, a részvények több mint 4 százalékos pluszban állnak azt követően, hogy a cég közzétette második negyedéves gyorsjelentését. A Google hirdetési bevételei emelkedtek, ami reménnyel tölti el a befektetőket, hogy az online hirdetési óriás ellenállóbb lehet a közelgő recesszióval szemben, mint a kisebb riválisok.

Bár az Alphabet menedzsmentje kiemelte, hogy 2018 óta nem volt ilyen lassú a hirdetési bevételek növekedése a YouTube-nál, a befektetőket megnyugtatta, hogy a cég első számú bevételi forrása, a Google keresések második negyedéves bevételei 14 százalékkal nőttek év/év alapon, meghaladva az elemzői konszenzust. A cégvezetők kiemelték, hogy nem teljesen immunisak a hirdetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés