Előfizetői tartalom

Mol: felül kell vizsgálni az üzemanyagárstopot

Portfolio
Ratatics Péter, a Mol hazai operatív működéséért felelős ügyvezető igazgatója szerint felül kell vizsgálni az üzemanyagárstopot, hogy legyen esély növelni a szükséges import mennyiségét – mondta el az Indexnek adott interjúban annak apropóján, hogy a hétvégén kezdődik a Mol Dunai Finomítójának tervezett karbantartása, ahol szeptemberig nem indulhat újra a termelés.

Ratatics Péter elmondta, hogy az előre tervezett leállást eredetileg a tavaszi hónapban tartották volna, de a magyarországi hatósági ár miatt megnövekedett üzemanyagigény miatt elhalasztották. Tavasszal csaknem 50 százalékkal nőtt a kereslet a Mol-töltőállomásokon az egy évvel ezelőtti helyzethez képest, ezért a stabil üzemanyag-ellátás biztosításához teljes kapacitáson...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés