Előfizetői tartalom

Erste: a külföldi vállalat akvizíciója jelentős mérföldkő a Gloster életében

Portfolio
Tegnap a Portfolio is beszámolt róla, hogy 2022.07.27-én kötelező érvényű ajánlatot írtak alá a müncheni G-plus Consulting tulajdonosai és a Gloster, melynek keretében a több közvetlen (ún. Tier 1) autóipari beszállítói szerződéssel rendelkező német szoftveripari vállalat többségi (51 százalékos) tulajdonrészét szerezheti meg a Gloster.

Az Erste véleménye szerint a külföldi vállalat akvizíciója jelentős mérföldkő a Gloster életében. A korábbi akvizíciókhoz képest lényegesen magasabb, 17,2-es EV/EBITDA szorzón vásárolt ezúttal a társaság. Ugyanakkor úgy vélik, hogy a Gloster-nek elsősorban a G-plus Consulting meglévő kapcsolatrendszerére és referenciára volt szüksége a külföldről származó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés