Előfizetői tartalom

Recessziótól tart a Facebook, rosszabb a helyzet, mint egy negyedéve

Portfolio
Története során először számolt be bevételcsökkenésről a Facebook anyavállalata, a Meta év/év alapon, nyeresége pedig sorozatban a harmadik negyedéve esik – derül ki a tegnap közzétett második negyedéves gyorsjelentéséből. A lezárt negyedévben alulteljesítette az elemzői várakozásokat a vállalat, a folyó negyedévben pedig még rosszabb lehet a helyzet Mark Zuckerberg eredményeket kommentáló nyilatkozata alapján. A részvények árfolyama esik, több mint 5 százalékkal került lejjebb a papír a zárás utáni kereskedésben.

A 2022. április-júniusi negyedév eredményei: 28,8 milliárd dolláros bevétellel zárta a második negyedévet a Facebook anyavállalata, ami 1 százalékos csökkenés az előző év azonos negyedévéhez képest. A cég tőzsdei vállalatként eltöltött időszakában most fordult elő először, hogy év/év alapon csökkent a bevétel. A felhasználást mérő mutatók kismértékben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés