FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Valóban csapda lenne a mostani tőzsdei emelkedés?

Portfolio
A Morgan Stanley arra ösztönzi a befektetőket, hogy a piac Fed-döntés utáni emelkedése ellenére se kezdjenek el részvényeket vásárolni. Mike Wilson, a cég vezető amerikai részvénystratégája és befektetési igazgatója elmondta, hogy szerinte korai és problémás a Wall Street „izgatottsága” amiatt, hogy a kamatemelések a vártnál hamarabb lelassulhatnak.

A piac mindig ralizik, amint a Fed abbahagyja a kamatemelést, amíg a recesszió el nem kezdődik. ... De nem valószínű, hogy ezúttal nagy különbség lesz a Fed kamatemelési ciklusának vége és a recesszió között. - mondta Wilson a CNBC Fast Money című műsorában, majd hozzátette, hogy szerinte Végső soron ez egy csapda lesz. Wilson szerint a legégetőbb kérdés a gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés