Előfizetői tartalom

Rémálom lett idén nyáron az utazás – Ki a felelős a káoszért?

Portfolio
Törölt járatok, késések, hosszú sorok, elkeveredő poggyászok – foglalja össze néhány szóban az európai és amerikai repülőterek és utazók idei nyarát a CNBC. Miközben a koronavírus-járvány alól felszabadulva erőteljesen beindultak idén a nyaralások, a repterek és a légitársaságok munkaerőhiánnyal küszködnek és sztrájkok is nehezítik a helyzetet. A nyár eleje óta tartó reptéri káosz nem sokat enyhült, a hírcsatornák és a közösségi média továbbra is tele van elégedetlen, várakozó tömegekről és elvesztett poggyászokról szóló hírekkel.

Csak ezen a héten mintegy 130 ezer utast hagyott cserben a Lufthansa, a német légitársaság kénytelen volt törölni az összes frankfurti és müncheni járatát a földi kiszolgáló személyzet egynapos sztrájkja miatt. A londoni Heathrow és az amszterdami Schipol reptér, amelyek a legnagyobb európai légi csomópontjai közé tartoznak, már korlátozta a repülőtérre érkező járatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés