Előfizetői tartalom

Megszólalt a szakértő: heteken belül gázolajhiány lehet Magyarországon

Portfolio
A hétvégén bejelentett üzemanyag-intézkedésektől a kormány azt várja, hogy csökkenjenek az üzemanyag-ellátási problémák, a Független Benzinkutak Szövetségének elnöke, Egri Gábor szerint azonban érdemben nem enyhül a nyomás az üzemanyag-ellátáson – mondta el az Indexnek. Hozzátette, hogy a piaci szereplők áraikban és szolgáltatási díjaikban áthárítják a megemelkedett költségeket a fogyasztókra.

A Független Benzinkutak Szövetségének elnöke kiemelte, hogy a közép-európai régióban jelenleg ötből három finomító áll. Véleménye szerint a régióban lehetnek elsősorban üzemanyag-ellátási problémák, azon belül is Magyarországon, az alacsonyan tartott üzemanyagárak miatt. Egri Gábor szerint heteken belül üzemanyag-, elsősorban gázolajhiány lehet. Egri Gábor szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés