Előfizetői tartalom

Hiába a német autóipari lassulás, ez nincs hatással a Gloster projektjeire

Portfolio
Az elmúlt napokban megjelent hírekben a müncheni ifo Gazdaságkutató Intézet legfrissebb, német autóipari lassulást előrejelző jelentése ellenére a Gloster Csoport németországi autóipari szoftverbeszállításai projektjei továbbra is a megkötött szerződések szerint haladnak, a teljesítések és azok átvétele és kifizetése zavartalan - közölte a vállalat.

A Gloster Csoport az egyik legnagyobb német partnerének a BMW-nek ugyanis olyan üzletileg kritikus gyártásirányítási szoftvereket fejleszt, melyek elengedhetetlenül szükségesek a termeléshez. Ezen szoftverek folyamatos továbbfejlesztése független az értékesített gépjárművek számától. Ezek jellemzően olyan rendszerek, melyek stabil működése nélkül a teljes termelés mai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés