Előfizetői tartalom

Valósággal kilőttek a Coinbase részvényei

Portfolio
A Coinbase kriptotőzsde részvényei nagyot emelkedtek csütörtökön, miután a vállalat bejelentette, hogy partnerséget kötött a BlackRockkal, a világ legnagyobb vagyonkezelőjével, hogy intézményi ügyfeleinek hozzáférést biztosítson kriptokereskedési és letéti szolgáltatásokhoz. A megállapodás pozitív hírekkel szolgál a vállalat számára, amelyet a kriptoszektorban sokakhoz hasonlóan megvisel a kriptoeszközök árának zuhanása, mivel a befektetők kockázatvállalási kedve a geopolitikai zavarok, az emelkedő kamatlábak és a közelgő recesszióval kapcsolatos aggodalmak közepette jelentősen visszaesett, így igyekeztek kerülni a kockázatosabb eszközöket, többek között a kriptovaluták is.

A Coinbase kriptoeszközökre vonatkozó intézményi kereskedési platformja, a Coinbase Prime kriptokereskedési, letétkezelési, prime brokerage és jelentési lehetőségeket biztosít a BlackRock Aladdin intézményi ügyfelei számára, akik egyben a Coinbase ügyfelei is. Az Aladdin egy olyan szoftvereszköz-csomagot kínál, amelynek célja, hogy segítse az intézményi befektetőket portfólióik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés