Előfizetői tartalom

Létrejön a BÉT legnagyobb forgalmú brókercége: egyesül a Random az Erste Befektetési Zrt.-vel

Portfolio
Október elsején a megváltozott piaci viszonyokra reagálva egyesül a Random Capital Zrt. az Erste Befektetési Zrt.-vel – áll a cég közleményében. Az egyesülés eredményeként a Budapesti Értéktőzsde legnagyobb forgalmú hazai brókercége jön létre. Az Erste mindezzel párhuzamosan, a Randomtól érkező kollegákra támaszkodva új, Online Üzletágat alakít ki. A Random jelenlegi ügyfelei az Ersténél a jövő év végéig mentesülnek a számlavezetési díj megfizetése alól.

Október elsején egyesül a Random Capital Zrt. az Erste Befektetési Zrt.-vel – a döntésről levélben is tájékoztatja az érintett ügyfeleket a cég. Az Erste tavaly szeptemberben vált a Random Capital tulajdonosává. A Random a tranzakciót követően tovább folytatta bővülését, ma már közel 33 ezer értékpapírszámlát és mintegy 108 milliárd forintos megtakarítási állományt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés