Előfizetői tartalom

Újra 9000 felett az OTP, szárnyalnak a bank részvényei

Portfolio
Az elmúlt napokhoz hasonlóan, a csütörtökön publikálandó féléves jelentést megelőzően ma is folytatódik az OTP részvényeinek emelkedése. Az bank részvényei vezetik az emelkedést a magyar tőzsdén a blue chipek között. A mostani emelkedéshez egyértelműen hozzájárul, hogy a forint mostani erősödésével jelentősen csökkenni tudott a hazai eszközökre nehezedő nyomás.

OTP árfolyama 3,1 százalékkal került feljebb a mai kereskedésben, a mostani emelkedés beleillik az elmúlt hetek trendjébe, utoljára ilyen mértékben az OTP 3 napja nőtt a mainál nagyobb mértékben. OTP árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés