Előfizetői tartalom

Rezsi, napelemek, otthonfelújítási támogatás: fontos határidő közeleg, amiből még gond lehet

A rezsicsökkentés részleges megszüntetése után még a korábbiaknál is többen szeretnének napelemes rendszert telepíttetni a házukra. Sokan ezt az akár 50 százalékos vissza nem térítendő támogatást is nyújtó otthonfelújítási támogatással tervezik megvalósítani, de a támogatás igényelhetőségének közelgő év végi határideje, illetve a kivitelezési folyamat több ok miatti megnyúlása következtében pórul járhatnak.

A jelenleg háztartási méretű naperőművet létesíteni kívánó ügyfelek körülbelül 30 százaléka venné igénybe az otthonfelújítási programot, azonban értesüléseink szerint a a napelemes cégek inkább igyekeznek jobb belátásra bírni azokat, akiket lehet. Ha ugyanis valaki most kezdené el a folyamatot, már egyáltalán nem biztos, hogy 2022. december 31-ig elkészül a napelemes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés