Előfizetői tartalom

Két cég olvadt be az Opus érdekkörébe tartozó Takarékinfóba

Portfolio
Az Opus által konszolidációba bevont, társult vállalatként nyilvántartott Takarékinfo Központi Adatfeldolgozó Zrt. arról értesítette a társaságot, hogy az MKB Digital Szolgáltató Zrt. és az Euro-Immat Üzemeltetési Kft. 2022 augusztus 31. napjával beolvadnak a Takarékinfo Központi Adatfeldolgozó Zrt.-be, mint átvevő társaságba, és egyben, mint jogutód társaságba.

A beolvadást a cégbíróság 2022.08.08. napjával bejegyezte. A beolvadást követően a Takarékinfo Zrt. új megnevezése Mitra Informatikai Szolgáltató Zrt.-re módosul. A beolvadást követően a Mitra Zrt.-ben az Opus tulajdonosi részesedése 4,385 százalékra módosult. Az Opus által társult vállalatként nyilvántartott Additon Opus által a Takarékinfó Zrt.- ben tulajdonolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés