Előfizetői tartalom

Túl lennénk a medvepiaci mélyponton? A Bank of America szerint közel sem

Portfolio
A háztartások, nem pedig a hedge fundok vagy a nagyvállalatok képviselik az amerikai részvénypiac legnagyobb tulajdonosi rétegét. Ez azért fontos, mert a háztartások, az amerikai részvénypiac "nyugodt gorillái" az idei eladási hullám ellenére nem futottak el és adták el a részvényeket, ami azt jelenti, hogy a részvénypiacok még nem érték el a mélypontot - állítja a BofA Global.

A háztartások együttesen mintegy 38 000 milliárd dollárnyi részvényvagyont tartanak (lásd az ábrát) részvényeken, lakossági befektetési alapokon és tőzsdén kereskedett alapokon keresztül, amelyből 5900 milliárd dollárt az elmúlt két évben adtak hozzá a portfóliójukhoz a BofA Global összesítése szerint. Forrás: BofA Global Research Az amerikai háztartások jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés