Előfizetői tartalom

Elképesztő pazarlást folytatunk, íme a legjobb digitális spórolási tippek

Portfolio
A klímaváltozás elleni harcot nem lehet kizárólag egyéni szinten megvívni, a szükséges politikai, gazdasági és társadalmi változások mellett közösségi megoldásokra, a helyi közösségek szervezőerejére is szükség van. Az elmúlt években számos mobilapplikáció látott napvilágot, amelyek a szórakoztató és a közösségi médiás alkalmazások eszköztárát felhasználva próbálnak zöld fordulatot elérni. Az alkalmazások között találunk olyanokat, amelyek az egyéni cselekvésre helyezve a hangsúlyt, életmódbeli változásokra sarkallnak, de egyre több megoldás próbál tompítani a természeti erőforrások pazarló felhasználásán a közösség erejére építve is. Az biztos, hogy az applikációk önmagukban nem védenek meg az ökológiai katasztrófáktól, de pozitív társadalmi változások sorának és az erőforrások tudatosabb felhasználásának egyaránt megágyazhatnak.

Sustainable World 2022 A zöld pénzügyek és a zöld finanszírozás is az egyik kiemelt témája lesz a szeptember 6-ai Sustianable World konferenciának. A programért kattints! Információ és jelentkezés Az élelmiszer-pazarlás ellen Az élelmiszer-veszteség és az élelmiszer-pazarlás kétségkívül korunk legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái