Előfizetői tartalom

Özönlenek a robotok a munkahelyekre - vajon mire képesek az új kollégák?

Manapság egyre gyakrabban futhatunk bele chatbotokba, hiszen a vállalatok a belső kommunikáció automatizálása mellett az ügyfélkapcsolattartásban is kiterjedten használják ezeket a szoftvereket. Azonban jóval kevesebben látnak bele egy ilyen új "robotkolléga" születésének folyamatába, nem tudják milyen buktatói lehetnek a bevezetésének, de azt sem, hogyan kell "kinevelni és tanítani" őket az elvárt eredményért. Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tettünk fel a magyar fejlesztésű Talk-a-Bot alapító-vezérigazgatójának, Deliága Ákosnak, akivel arról is beszélgettünk, mit jelent egy gép öntudatra ébredése, és milyen etikai vonzata lehet a mesterségesintelligencia-fejlesztéseknek.

Banking Technology 2022 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio október 6-ai Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Miyen iparágakban, szektorokban használják előszeretettel a chatbotokat? Milyen tevékenységek válthatók ki vele? Gyakorlatilag a gazdaság minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés