Előfizetői tartalom

Összeférhet a jelen kor gazdasági, energiapiaci krízise és a zöld világ jövője?

Portfolio
A fenntarthatóság megkérdőjelezhetetlen súlyát és a gazdasági életbe való betörését néhány éve még érdeklődő tekintetek figyelték, az elmúlt egy év azonban rendkívül gyors alkalmazkodásra bírta rá a gazdaság szereplőit. A geopolitikai események és az energiaválság egyszerre hozott sürgető felismerést, de közben rövid távon újabb akadályokat gördített a klímasemleges működési célok elé. A taktikai játékok közepette azonban a természet újabb és újabb figyelmeztető jeleket küld, a klímaváltozás, illetve az ezzel járó szélsőséges időjárás, valamint az ebből fakadó életminőséget rontó események pedig már fizikai kockázatot jelentenek egyéni, vállalati, valamint nemzeti szinten is. Számos kérdőjellel, aggállyal, de közben lehetőséggel nézünk szembe a következő hónapokban - amelyekkel a szeptember 6-i Sustainable World 2022 konferencián is foglalkozunk.

Fenntarthatóság a gazdaság és a politika fókuszában Egymás után kapja a csapásokat az egész világ, Európának és a magyar gazdaságnak is egy ilyen kérdőjelekkel átszőtt helyzetben kell megtartani a stabilitását, növelni a versenyképességét, segíteni a vállalatok működését és az adott helyzetre való reagálását. A rövid távú túlélés mellett nem szabad hagyni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái