Előfizetői tartalom

Csökkenő bevétel és nyereség a Nyomdánál

Portfolio
Csökkenő bevételről számolt be a második negyedévre a Nyomda féléves gyorsjelentésében, nyeresége pedig minden szinten nagyot esett az egy évvel korábbi szintről. A tavalyi második negyedév a védettségi igazolványok és az okmánymegújítások miatt volt erős, az idei első negyedévet pedig a parlamenti választáshoz kapcsolódó nyomtatványgyártás segítette felfelé.

A második negyedévben több mint 8 százalékkal esett a Nyomda bevétele az egy évvel korábbi szintről, ami rekordnegyedév volt a cég életében és azóta is a cég valaha volt legerősebb negyedéve. A termékszegmensek közül a biztonsági termékek és megoldások bevétele több mint 16 százalékkal nőtt év/év alapon, a változást főként a biztonsági elemekkel ellátott választási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés