Előfizetői tartalom

Elromlott a hangulat, mínuszban zárta a hetet Amerika

Portfolio
Az elmúlt hetekben látott jelentős mértékű visszapattanás után inkább a korrekció vette át a főszerepet a tőzsdéken ezen a héten. Tegnap sem láttunk nagyobb mozgásokat a nemzetközi piacokon, és ma is csendesebb kereskedést láthatunk, hiszen az ázsiai tőzsdéken vegyesek voltak a mozgások, a vezető európai részvénypiacokon pedig mérsékelten estek, a hazai piac is mínuszban zárt. Hasonló volt a helyzet a tengerentúli tőzsdéken is, ahol a kamatemelési várakozások ismét előtérbe kerültek, az irányadó indexek pedig lefelé vették az irányt.

2022. augusztus 19. 22:03 Megosztás Mínuszban zárta a hetet Amerika Az egész napot végigkísérte a borús hangulat az amerikai tőzsdéken, a kereskedési idő végére mindhárom vezető részvényindex maradt a negatív tartományban. A legnagyobb esést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés