Előfizetői tartalom

JP Morgan: még bőven van ebben az emelkedésben, tovább ralizhatnak a tőzsdék

Portfolio
Marko Kolanovic, a JPMorgan vezető globális piaci stratégája szerint nincs még vége a részvénypiaci ralinak, és a tőzsdék tovább emelkedhetnek. Kolanovic a "Setting the Record Straight and What We Expect Next" című elemzésében megismételte azt a véleményét, hogy a globális recessziótól való félelem eltúlzott, és hogy az infláció nagyrészt magától, a Federal Reserve különösebb segítsége nélkül is visszatér a normális szintekre.

Tekintettel arra az alapvető véleményünkre, hogy nem lesz globális recesszió és az infláció enyhülni fog, a legfontosabb változó a pozicionálás - írta Kolanovic, aki szerint a pozícionáltság még mindig nagyon alacsony a különböző alapok esetében. Kolanovic a Wall Street vezető stratégái közül azon kevés optimista egyikeként tűnt fel, akik szerint az amerikai tőzsdék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés