Előfizetői tartalom

Videós gyorselemzés: ezt tudjuk most a Vodafone felvásárlásáról

Portfolio
Hatalmas léptékű távközlési tranzakciót jelentett be hétfőna 4iG, ugyanis a vállalat az állammal karöltve megvásárolja a Vodafone magyarországi operációját. A tranzakció értéke 715 milliárd forint, a 4iG 51, a Magyar Állam 49 százalékos tulajdont szerezhet a második legnagyobb hazai távközlési vállalatban. Videónkban Nagy Viktort, a Portfolio vezető részvénypiaci elemzőjét kérdeztük a tranzakcióról.

A Vodafone Magyarország megvásárlása az elmúlt harminc év legjelentősebb hazai távközlési tranzakciója lehet, hasonló léptékű, mint a rendszerváltást követően a Matáv privatizációja volt. A 4iG közleménye szerint a Vodafone Magyarország felvásárlása alapjaiban rendezheti át a hazai távközlési piacot. A vezetékes hang- és internet, valamint az előfizetéses televíziós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés