Előfizetői tartalom

Minden egyre drágább, de a steak ára elkezdett csökkenni

Portfolio
A marhahús egyre olcsóbbá válik, ami némi megkönnyebbülést jelent az amerikai fogyasztóknak. A marhahús ára - amely jellemzően a legdrágább élelmiszerüzletekben vásárolt termékek közé tartozik - több mint egy évnyi emelkedés után csökken, mivel a fogyasztói kereslet enyhül egyes húsrészek iránt. A húsüzemek jobb munkaerőhelyezete miatt javul a kínálat, és a szupermarketek több kedvezményt kínálnak a rib-eye-ra, a New York strips-re, és más, gyakran drága termékekre.

Az élelmiszerek és a fogyasztási cikkek árai hónapok óta emelkednek az élelmiszerüzletekben a magasabb szállítási, alapanyag- és munkaerőköltségek miatt. A legnagyobb áremelkedés a hússzekcióban volt tapasztalható, és a vásárlók inkább az olcsóbb termékeket kezdték vásárolni, vagy olcsóbb fehérjékre, például csirkére váltottak. Az iparági vezetők és elemzők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés