Előfizetői tartalom

Óriási vihar közeleg, még a tőzsdéket is be kellett zárni

Portfolio
A Hong Kong Exchanges & Clearing a részvények és származtatott ügyletek kereskedését a reggeli ülésszakban a a Ma-on trópusi vihar miatt fennálló időjárási figyelmeztetés miatt törölte - állt a közleményében. A délutáni kereskedés azonban már várhatóan a szabályoknak megfelelően időben, 13 órakor elkezdődhet. Hongkongban legutóbb októberben szüneteltették a kereskedést és zárták be az iskolákat vihar miatt, amikor a Kompasu tájfun csapott le a városra, akkor egy ember meghalt.

A hongkongi obszervatórium 9:20-kor a 8-asról 3-as jelzésre csökkentette a viharjelzést, majd a körülmények tekintetében fontolóra veszi a figyelmeztetés visszavonását attól függően, hogy mennyire csillapodik a szél - közölte a meteorológiai szolgálat. A Ma-on, amely reggel 9 órakor mintegy 280 kilométerre volt a várostól nyugat-délnyugatra, az előrejelzések szerint óránként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés