Előfizetői tartalom

Masszív növekedésben az AutoWallis, újabb rekordok születtek

Portfolio
Az árbevétel 34 százalékos bővülésénél is nagyobb mértékben ugrott az AutoWallis nyeresége az első félévben, ezzel a tőzsde autós vállalata egy újabb rekordfélévet zárt. A cég nettó nyeresége több mint a háromszorosára, míg EBITDA-ja több mint a kétszeresére ugrott, így az egy részvényre jutó nyereség már az első félévben 9 forint volt, több mint tavaly egész évben. A kiváló eredmény nem egyedi, hanem hosszú távú trendbe illeszkedik, így az AutoWallis az év egészére nézve is minden téren rekordot vár.

Újabb rekordnegyedévet zárt az AutoWallis Csoport, így a társaság már az év első hat hónapjában több egy részvényre jutó nyereséget termelt, mint tavaly egész évben. A kiváló eredmény elérésében kulcselem, hogy a társaság fedezettermelése jelentősen növekedett: az első félévben 15 százalék volt, szemben a tavalyi 12 százalékkal. Az AutoWallis árbevétele az első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés