Előfizetői tartalom

Növekvő árbevétel és eredmény PannErgy-nél, tarthatók lesznek az idei célok

Portfolio
2022. első félévében jelentősen megváltoztak az energiapiaci körülmények, mind világszinten, mind Magyarországon. A radikálisan megnövekedett szénhidrogén árak és ellátás bizonytalanság, továbbá a jelentős széndioxid kibocsátási kvóta költségek következtében a geotermikus energia versenyképessége tovább növekedett. Az ellátás bizonytalanság és a tárgyidőszakban kiéleződött fosszilis energiafüggőség csökkentésére, illetve a fenntarthatóságra, környezetvédelemre gyakorolt pozitív hatásai miatt felértékelődött a PannErgy főtevékenységét jelentő geotermikus energiatermelés.

Az időjárási és kapacitási feltételrendszerhez optimalizált működésnek köszönhetően a PannErgy 2022. első féléves működésében elért konszolidált hőértékesítés 952 TJ, amely mennyiség gyakorlatilag azonos az előző év első félévének konszolidált hőértékesítési adatával. Az első félévi hőértékesítés mennyisége közel teljesítette a tervezett 962 TJ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés