Előfizetői tartalom

Debütáltak a Biggeorge Property részvényei a BÉT Xtend piacán

Portfolio
Kereskedésindító csengetés jelezte a Budapesti Értéktőzsdén a hazai ingatlanszektor közel két évtizedes múltra visszatekintő szereplője, a Biggeorge Property tőzsdei bevezetését. A társaság értékpapírjai a BÉT középvállalati igényekre szabott platformján, a BÉT Xtenden jelentek meg. A Biggeorge Property nyilvános részvénypiacra lépését több tőkepiaci mérföldkő előzte meg - 2019-ben helyet kaptak a BÉT középvállalati sikertörténeteket bemutató BÉT50 kiadványában, 2022 elején pedig a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Kötvényprogramja keretében zöld kötvényt bocsátottak ki, amelyet a BÉT kötvényplatformjára, a BÉT Xbondra is bevezettek.

A Budapesti Értéktőzsde csengőjének megszólaltatásával debütált a BÉT Xtend piac kibocsátói között a hazai ingatlanszektor meghatározó vállalata, a Biggeorge Property. A ceremónián a kereskedést indító csengőt Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója, és Nagygyörgy Tibor, a Biggeorge Property alapító-vezérigazgatója szólaltatta meg a cég felsővezetői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés