Előfizetői tartalom

10 éven belül villamosenergia-exportőrökké válhatunk, ha ezt az irányt követjük

Portfolio
"Jelenleg a Magyarországon felhasznált energia negyede származik itthonról, a megújulókra való átállással viszont 2050-re ez 76%-ra növekedhet. Mindez nemhogy nem csökkenti a GDP-t, hanem éves szinten 2-2,5%-kal növelheti annak növekedési ütemét, illetve további 80-100 ezer munkahelyet adhat hozzá a gazdasághoz" - mondta Békés Márton, a McKinsey&Company Associate Partnere a Sustainable World 2022 konferencia délutáni szekciója során tartott előadásában. A szekcióban a fenntarthatósági stratégiáról, illetve a klímacélok kialakításának paradigmaváltásáról is szó volt.

Így építsünk fenntarthatósági stratégiát Alexandra Petrujinschi, a Strive Carbon & EAC tradere beszélt arról, hogy miért is fontos és hogyan kell megfelelő fenntarthatósági stratégiát építeni. "A fenntarthatósági stratégia építésének négy lépése van: Mérés; csökkentő stratégiák életbe léptetése; amit nem tudunk lecsökkenteni, azt ki kell váltanunk; és a kommunikáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés