Előfizetői tartalom

Jó hírt közölt olasz beruházásáról a Masterplast

Portfolio
Jó hírrel szolgált ma a Masterplast olasz leányvállalatának áprilisban elindított hőszigetelőanyag gyártásfejlesztési beruházáshoz kapcsolódóan: a cég közzétette, hogy az előzetes tervekhez képest gyorsabban és kedvezőbb költségszintek mellett valósítja meg beruházást, aminek köszönhetően már 2023 márciusában megindulhat a termelés az olasz piacra.

Az első félévben a Masterplast 156 százalékkal növelte értékesítését a bázishoz képest az olasz piacon, amivel 9,1 millió eurós árbevételt ért el. Az olasz piacon a jövőre nézve is nagy potenciált lát a Masterplast, mivel Olaszországban az épületek túlnyomó része szigeteletlen és gyenge energiahatékonysággal rendelkezik - közölte a cég. Az elszabaduló energiaárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés