Előfizetői tartalom

Rövid videóval üzent a Gazprom: ilyen lesz a tél Európában gáz nélkül

Portfolio
Az elmúlt napokban viszonylag nagy port kavart, hogy a karbantartást követően a Gazprom nem indította újra a szállítást az Északi Áramlat 1 gázvezetéken olajszivárgásra hivatkozva. A legfrissebb hírek szerint az orosz gázipari vállalat most a Siemens Energyt okolja, mondván, hogy a szállítást addig nem lehet újraindítani. amíg a vállalat meg nem javítja a meghibásodott komponenseket.

A Gazprom most egy videót tett közzé, melyben a gázóriás azt próbáltatja éreztetni, milyen drámai is lehet a tél Európában orosz gáz nélkül. Külön érdekesség, hogy a videó azzal kezdődik, ahogy egy Gazprom munkás elzárja a gázt, ami némiképp ellent mond a legfrissebb nyilatkozattal, amely szerint kizárólag a Siemens Energy okolható azért, hogy nem üzemel a szállítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés