Előfizetői tartalom

Fordulat a tőzsdéken, erős pluszban zárt Amerika

Portfolio
Továbbra is jellemzően negatív a hangulat a tőzsdéken, az elmúlt néhány hétben folyamatosan esett a piac a kamatemelési várakozások, illetve a recessziós félelmek miatt. Európában ráadásul a gázpiaci helyzet miatti feszültségek, valamint önmagában az energiaválság is rányomja a bélyegét a piaci hangulatra. Összességében tehát bőven van miért aggódniuk a befektetőknek, ennek megfelelően az ázsiai tőzsdék jelentősen estek ma, valamint Európában is inkább a negatív hangulat volt jellemző, az amerikai tőzsdéken viszont a nemzetközi trend megtörésével próbálkoznak, hiszen a tengerentúlon jelentős emelkedés történt a szerdai nap folyamán.

2022. szeptember 07. 22:01 Erős plusz lett a vége Mindhárom fontosabb amerikai részvényindex erős pluszban fejezte be ma a kereskedést. A Dow Jones 1,4%-os, az S&P 1,83%-os, a Nasdaq pedig 2,07%-os pluszban tért nyugovóra. 2022. szeptember...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái