Előfizetői tartalom

Ismét 200 euró fölött a gázár, fontos információk érkeztek az árplafonról

Portfolio
Mozgalmas napokon van túl az európai gázpiac, a Gazprom pénteki bejelentését követően hétfőn nagyot emelkedett, kedden azonban az uniós ársapka hírére csökkenésnek indult a gáz ára, az áresés pedig szerdán is folytatódott, és ma reggel is lejjebb kerültek a jegyzések, annak ellenére, hogy tegnap Vlagyimir Putyin kijelentette, nincs értelme az ársapka bevezetésének az orosz gázra, mivel Moszkva nem viselné el az árkorlátot, ennek következtében pedig nem szállítanának gázt Európába.

2022. szeptember 08. 15:56 Megosztás Folytatódik az emelkedés A gázár eltávolodni látszik a 200 eurós árszinttől, már a 212 eurós szinten jár a jegyzés, holott a délelőtti órákban még 193 euró is volt a gáz ára. Kép forrása: tradingeconomics.com ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés