Előfizetői tartalom

Itt a menetrend, hogy indítja újra a Mol a százhalombattai finomítót

Portfolio
Az ország, sőt a régió üzemanyag-ellátása szempontjából is kiemelten fontos a Mol százhalombattai finomítója, ahol az olajcég július vége óta karbantartási munkálatokat végez, az üzem kapacitásai egy rendkívül feszült üzemanyagpiaci helyzetben estek ki, kritikus információ tehát, hogy mikor indulnak újra az üzemek. Érdekes helyen bukkant fel ezzel kapcsolatban információ, nem a sajtónak küldött közleményben vagy a BÉT honlapján írták meg, a HVG szúrta ki, hogy az újraindításról Ercsi honlapján tettek közzé egy dokumentumot.

A Mol Ercsi polgármesterét – és ezen keresztül a helyi lakosokat - arról tájékoztatta, hogy a július 31. és szeptember 18. közötti időszakra tervezett karbantartási munkák sikeres elvégzése után a Mol megkezdte a leállított üzemek visszaindítását. Az üzemek újraindítása 2-3 napot vesz igénybe, szeptember 18-ig több olyan technológiai tevékenységet is végrehajtanak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái