Előfizetői tartalom

Pluszban zártak az amerikai indexek

Portfolio
Ma reggel Ázsiában vegyes volt a kép, Európában bár emelkedéssel indult a nap, a délutáni órákban rosszra fordult a hangulat az EKB kamatdöntő ülését követően, és Amerikában is esésben nyitottak a vezető részvényindexek, azonban a késő délutáni órákban erősödni tudtak a piacok. Makro fronton ma idehaza az augusztusi inflációs adatok kerültek publikálásra, amelyek alapján 15,6 százalékra emelkedett az infláció Magyarországon, erre már közel 25 éve, 1998 óta nem volt példa. Az EKB ma tartotta kamatdöntő ülését, ahol 75 bázispontos kamatemelésről határoztak. Az amerikai piacok mérsékeltek pluszban zártak.

2022. szeptember 08. 22:05 Megosztás Mérsékelt pluszok záráskor Záráskor is kitartott a jó hangulat, a három vezető index tovább tudott emelkedni. Mindhárom index 0,6%-os emelkedéssel fejezte be a napot: A Dow Jones 31 744, Az S&P 500 4006, A Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés