Előfizetői tartalom

Életjeleket mutat a bitcoin, komoly rali van ma a kriptopiacon

Portfolio
Komoly rali alakult ki a kriptovaluták piacán, a bitcoin közel 9 százalékot emelkedett pénteken, részben annak köszönhetően, hogy az amerikai dollár gyengült, a részvénypiacokon pedig javult a hangulat. Ezzel a legnagyobb piaci értékű kriptovaluta árfolyama ismét áttörte a lélektanilag is fontos 20 000 dolláros szintet.

A hét elején a bitcoin árfolyama a június közepe óta látott legalacsonyabb szintre esett, innen jött ma felpattanás, mely során a jegyzés rövid időre 21 000 dollár fölött is járt. Más altcoinok, köztük az ethereum is jelenetős, 4,6 százalékos emelkedésben van, de a nagyobb kriptopénzek közül jelenleg a bitcoin árfolyamában látszik a legnagyobb elmozdulás. A kriptopénzek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés