Előfizetői tartalom

Rossz napot zárt a magyar tőzsde

MTI
A BUX index végül 1 százalékos mínuszban fejezte be a mai napot. A hazai blue chipek közül az OTP 2,3 százalékot esett és 8600 forinton zárt, a Mol részvénye 0,3 százalékkal került lejjebb és 2678 forinton zárta a kereskedést, a Richter papírja ugyancsak 0,3 százalékos mínuszban, 7875 forinton zárta a napot, a Magyar Telekom pedig 1,1 százalékkal került lejjebb és 308,5 forinton zárt.

Ma a BUX-index 1,0 százalékos mínuszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga alatt áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen eső trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés