Előfizetői tartalom

Új zöldprojektet indított EU-s pénzből az MNB

Portfolio
Az MNB Zöld programja keretében kutatási-módszertani projektet indított a biodiverzitás csökkenéséből adódó pénzügyi kockázatok felmérésére, illetve az ezek kezelésére szolgáló pénzügyi felügyeleti módszertanok kialakítására. A közel kétéves együttműködést a Technikai Támogatási Eszköz (TSI) révén az Európai Unió finanszírozza, az OECD pedig megvalósítási tanácsadó partnerként vesz részt a végrehajtási folyamatban együttműködve az Európai Bizottság Strukturálisreform-támogató Főigazgatóságával (DG Reform) - közölte a jegybank.

Portfolio Future of Finance 2022 A zöld finanszírozásról és az ESG befektetésekről is sok szó esik a Portfolio október 18-ei Future of Finance konferenciáján, érdemes regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés A Magyar Nemzeti Bank (MNB) sikeresen pályázott az Európai Bizottság Strukturálisreform-támogatói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés