Előfizetői tartalom

Nem lett szép a zárás a magyar tőzsdén

Portfolio
Alaposan elromlott a nemzetközi hangulat a tőzsdéken a héten, ezt tovább tetézte, hogy tegnap az IMF és a Világbank is borús előrejelzéseket közölt a gazdasági kilátásokkal kapcsolatban, és akkor még nem is beszéltünk a Fedex tegnap esti profit warningjáról, amelynek hatására több mint 20 százalékot zuhant a papír – összegezve tehát bőven voltak a napokban olyan hírek, amelyek a negatív irányban befolyásolták a kereskedés hangulatát, és ennek megfelelően a tőzsdéken jelentős esés bontakozott a mai nap folyamán, ez alól a magyar piac sem képzett kivételt.

Ma a BUX-index 1,6 százalékos mínuszban fejezte be a napot. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga alatt áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen eső trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. $(function(){ try { $("#chart-32955 img").remove(); const chart_32955 = new CandleChart([{x:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái