FONTOS Fájdalmas új adót vetnének ki a ketyegő biológiai bomba miatt, csak a mód a kérdés
 
Előfizetői tartalom

Kiemelkedő pénzügyi eredmény van születőben a Delta Tecnhologies-nél

Portfolio
Leányvállalatainak pénzügyi teljesítménye alapján a Delta Technologies 2022. szeptember 21-én módosította előzetesen kiadott profitvárakozásait. A Delta Systems Kft., valamint a Delta Services Kft. leányvállalatok elfogadott, 2021-es éves beszámolója alapján a Delta csoportszintű gazdálkodási adatai a 2022. május 11-én kiadott, előzetes adatokról szóló tájékoztatóban (pozitív profit warning) jelzetteket meghaladóan alakulnak.

Kedvezőtlen gazdasági környezetben lebonyolított nagy volumenű, sikeres akvizíciós zárást követően múltuk felül saját terveinket. Ez nem csupán azt igazolja, hogy növekedési pályánkat helyesen jelöltük ki, hanem a vállalatcsoportban rejlő üzleti értéket is hűen mutatja. A szervezeti átalakítást követően újra felülvizsgáljuk terveinket és a következő időszakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés