FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Tarol az átalányadó az egykori katások körében

Portfolio
A jogszabályváltozást követően szeptember 7. és 9. között végzett felmérést a Billingo arról, hogyan élték meg és mit tapasztaltak a felhasználóik a kata-váltással kapcsolatban. A kérdőívet 2 nap alatt több mint 6000 kisvállalkozó és könyvelő töltötte ki. A válaszokból jól látszik, hogy sokaknak okozott fejtörést az elmúlt 2 hónap.

“Az új kata törvény hatályba lépésével több százezer kisvállalkozó tért át az átalányadózásra. A kata egyszerű adminisztrációjához képest az átalányadózás jóval bonyolultabb adónem, ezért is ajánlott könyvelő segítségét kérni” - taglalja a kutatás körülményeit Besztró Szabolcs, a Billingo operatív és stratégiai igazgatója a cég közleményében. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés