Előfizetői tartalom

Az energiapiaci innovátorokon Európa szeme - Lehetséges egy gyorsabb energiaátmenet?

Portfolio
Elkezdődött Lisszabonban a The Business Booster expó és konferencia, ahol energiapiaci innovátorok gyűltek össze, hogy bemutatva a megoldásaikat, felgyorsítják a klímasemlegességi pályát és a kibocsátáscsökkentési célokat. A konferenciáról, a kiállítókról és a kétnapos rendezvény legfontosabb momentumairól a Portfolio a helyszínről tudósít.

Idén szeptember 28-án és 29-én Lisszabonban tartják meg a megújuló energetikai fejlesztésekre fókuszáló nagy európai expót és konferenciát, a The Business Boostert (TBB). Az EIT InnoEnergy által szervezett találkozó a startupok, iparági, pénzügyi, politikai döntéshozók és szabályozó testületek képviselőinek részvételével zajlik, és a legfontosabb kérdése, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés