Előfizetői tartalom

Kilógott ma a magyar tőzsde, nem tudott visszapattani Európával

Portfolio
A nap elején jelentős mínuszba kerültek az európai tőzsdék, főleg a negatív gázpiaci híráram miatt, viszont nagyjából a kereskedési idő felénél láttunk egy jelentős visszapattanást a vezető indexeknél azt követően, hogy a Bank of England bejelentette, hogy hosszú lejáratú brit államkötvények vásárlásába kezdett. Erre a hírre ugyan a vezető európai indexek többsége komoly erősödéssel reagált és a BUX is le tudott valamennyit dolgozni a korábbi esésből, azonban a kereskedési idő végére a napi mélypont közelébe ütötték vissza a hazai részvényindexet.

Ma a BUX-index 2,1 százalékos mínuszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga alatt áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen eső trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. $(function(){ try { $("#chart-33625 img").remove();...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái