Előfizetői tartalom

Megszólalt az ÉPDUFERR-vezér: ezek lehetnek a nyerő cégek a válságban

Portfolio
A Portfolio Checklist vendége volt Palkovics Milán, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Xtend-platformján jegyzett ÉPDUFFERR igazgatóságának elnöke. A vállalatvezető azzal kapcsolatban nyilatkozott podcastünknek, hogy a cég a napokban tette közzé féléves jelentését. A vállalatvezető nemcsak az ÉPDUFERR elmúlt időszakbeli teljesítményéről és jövőbeni terveiről beszélt adásunknak, hanem arról is elmondta véleményét, hogy mely cégek teljesíthetnek majd a legjobban az előttünk álló időszakban.

A diverzifikált működésű vállalatok könnyebben át tudják vészelni a nehéz piaci körülményeket, így befektetői szemmel is olyan cégeket érdemes választani, melyek több iparágban vannak jelen vagy több fajta tevékenységet végeznek – nyilatkozta a Portfolio Checklist pénteki műsorának Palkovics Milán, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Xtend-platformján jegyzett ÉPDUFFERR...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés