Előfizetői tartalom

Nem lett meg az 1000 pont, de így is komoly volt a felpattanás Amerikában

Portfolio
Komoly mínuszban indult a hét a tőzsdéken, a vezető börzék mellett a magyar tőzsde is lejjebb került, a nyitást követően azonban fokozatosan javult a hangulat, délutánra pedig pluszba fordultak az európai részvényindexek, így a magyar tőzsde is. Amerikában szintén kedvező hangulatban indult a kereskedés, mind 3 vezető index szép pluszban nyitott. A nemzetközi hangulat javulásához hozzájárul a dollár gyengülése is, miután a nemrég publikált ISM beszerzési-menedzser index kedvezőtlen képet fest az amerikai gazdaság alakulásáról, valamint a piac már a foglalkoztatottság növekedésének mérséklődését is árazhatja, amely egyike a Fed által legközelebbről figyelt mutatóknak.

2022. október 03. 22:01 Megosztás A végén alább hagyott a lendület A nap végén a Dow Jones bő 760 pontos, 2,7%-os emelkedéssel zárt, az S&P-500 2,6%-kal, a Nasdaq pedig 2,3%-kal került feljebb. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés